Dasma TV

Televizioni Dasma është krejtësisht unik në programin që ofron. Qëllimi jonë është të sjellim një diversitet programesh zbavitëse, edukative dhe informuese në mënyren më kreative të mundshme. Estetikë, modë, vende të ndryshme, kuzhina tradicionale dhe shu