RROKUM

Televizioni nacional kabllor – RROKUM – i ban 10 vjet qe transmeton permes operatoreve ma te medhej ne kosove ipko, kujtesa dhe ptk ne formatin – Full HD. Mbulon territorin nacional te kosoves me sinjal dhe plot 10 vjet transmeton pa ndal edhe n’internet