Serbët vendosin një barrikadë të re në Zveçan

- Bota Sot

Serbët vendosin një barrikadë të re në Zveçan

Banorët serbë të veriut të Kosovës kanë vendosur edhe një barrikadë të re në Zveçan si shenjë proteste pas aksionit të Njësisë Speciale të Kosovës, kundër kontrabandës i cili filloi në orët e hershme të ditës të sotme.

Në fotografitë që vijnë nga veriu, serbët e revoltuar shihet se kanë bllokuar me kamionë, kontejnerë të mbeturinave rrugët e qyteteve veriore të Kosovës të banuara më shumicë nga ta, për ta penguar Policinë e Kosovës në aksionin për luftimin e kontrabandës.

Ndryshe, Policia e Kosovës ishte penguar nga huliganët serbë edhe pas vendosjes së reprocitetit në targa ndaj veturave serbe.

Ata pë 10 ditë kishin bllokuar rrugët dhe kishin mbajtur protesta në veri.

 Lexoni të gjitha në Bota Sot