Klan Kosova

Televizioni “Klan Kosova” u themelua në dhjetor të vitit 2008. Transmetimin e filloi që nga 17 shkurti i vitit 2009, me simbolikën e shënimit të një vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Është regjistruar dhe licencuar nga Komisioni i Pavarur p