News 24

Eshtë themeluar në vitin 2000 nga gazetari i njohur Italian Carlo Bollino dhe me një kontribut zemërgjerë të fondacionit “Soros”, sot BalkanWeb mban rekordin e agjensisë së lajmeve më të klikuar në gjuhen shqipe në gjithë boten. Që sot BalkanWeb mund të l