Petkoviq: Shkrimi i draft-statutit të Asociacionit nga Rashiqi është truku më i zakonshëm i Albin Kurtit

- Bota Sot

Petkoviq: Shkrimi i draft-statutit të Asociacionit nga Rashiqi është truku më i zakonshëm i Albin Kurtit

Shefi i zyrës për Kosovë në qeverinë serbe, Petar Petkoviq, ka thënë se ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, nuk ka aftësi morale apo intelektuale për t’u përfshirë në hartimin e draf-statutit për Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe.

Në njoftimin e lëshuar nga zyra të cilën e drejton Petkoviq, thuhet se autorizimi i Rashiqit është një truk i zakonshëm i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

“Meqenëse Rashiq u tall publikisht me Asociacionin disa herë dhe sugjeroi që në vend të saj të formohej një shoqatë, ai dhe shefi i tij Kurti, së bashku me Radoica Radomiroviqin e tyre, mund të jenë përgjegjës vetëm për harabela, nëse duan edhe ata.

Ata kujdesen për serbët të cilët me të vërtetë kujdesen vetëm për popullin serb, të udhëhequr nga presidenti Aleksandar Vuçiq”, theksoi Petkoviq, shkruan Tanjug.Lexoni të gjitha në Bota Sot