TV Opoja

TV Opoja nisi zyrtarisht transmetimet më 22 Dhjetor të vitit 2014 dhe sot transmetohet më me shumë se në 5 platforma televizive, ku më një ekip tepër profesional, tashmë është bër si një pjesë e rëndësishme e televizioneve që janë në transmetim në keto.