Ambasadori amerikan në Kosovë, Hovenier: Urimet më të ngrohta me rastin e Kurban Bajramit!

- Gazeta e Prizrenit

Ambasadori amerikan në Kosovë, Hovenier: Urimet më të ngrohta me rastin e Kurban Bajramit!

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka uruar besimtarët për Kurban Bajramin.

“Urimet më të ngrohta me rastin e Kurban Bajramit për besimtarët që po festojnë në Kosovë dhe në mbarë botën”, thuhet në urimin e ambasadorit Hovenier.Lexoni të gjitha në Gazeta e Prizrenit